Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Horredsmatten - Mønstret plasttæppe i blå farver

Horredsmatten - Mønstret plasttæppe i blå farver

DKK 259,00

   På lager
Antal
Varenummer: 13903 Alfie blue
Stribet og mønstret tæppe med smukke afdæmpede blå farver i miljørigtigt plast. Det mønstrede tæppe kan passe rigtig godt mange steder i dit hjem, sommerhus eller campingvogn. Alle plasttæpper fra svenske Horredsmatten tåler at være både ude og inde og kan vaskes i maskine ved 30 grader. Skab et smukt miljø og beskyt gulvet på samme tid med et smuk stribet tæppe. Kan også vendes og bruges på modsatte side.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk