Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Gokart kører - Metal figur

Gokart kører - Metal figur

DKK 649,00
   På lager
Antal
Varenummer: HK407 Gokart kører
Håndlavet og kreativ metal figur af en gokart kører. Serien af metal figurer er kendt for de skøre og modige karikaturer af forskellige figurer i arbejde og leg.

Gokart køreren er håndlavet, og fremstillet i stål og kobber, som er bøjet, klippet, svejset og børstet. En metal figur er især velegnet som svendegave, jubilæumsgave, til en rund fødselsdag eller som en sjov og personlig gave til den person du kommer til at tænke på, når du ser figuren.

Metal figuren bærer en signatur brille af møtrikker, som gør metal figurerne letgenkendelige selvom de ikke nødvendigvis er karikeret i samme aktivitet. Højde ca. 10 cm.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk