Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
God kaffe - Magda Madsen Kaffe

God kaffe - Magda Madsen Kaffe

DKK 45,00

   På lager
Antal
Varenummer: Magda Madsen Kaffe
God kaffe er et absolut must for de fleste af os ... Vores helt egen  Magda Madsen kaffe er blandet af de allerbedste bønner efter en gammel familie opskrift. Kaffen har en dejlig rund smag med et svagt hint af chokolade.

Magda Madsen kaffen er blevet rigtig populær, vi har mange kunder, som kommer fast efter den i butikken på havnen i Ringkøbing og mange elsker at købe en pose god Magda Madsen kaffe med, når de handler hos os på nettet.

Server en god kop kaffe for dine gæster med Magda Madsen bønner, eller gi´ en pose god kaffe som værtindegave.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk