Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
God kaffe - Magda Madsen Kaffe

God kaffe - Magda Madsen Kaffe

DKK 49,00

   Ikke på lager
Antal
Varenummer: Magda Madsen Kaffe
God kaffe er et absolut must for de fleste af os ... Vores helt egen  Magda Madsen kaffe er blandet af de allerbedste bønner efter en gammel familie opskrift. Kaffen har en dejlig rund smag med et svagt hint af chokolade.

Magda Madsen kaffen er blevet rigtig populær, vi har mange kunder, som kommer fast efter den i butikken på havnen i Ringkøbing og mange elsker at købe en pose god Magda Madsen kaffe med, når de handler hos os på nettet.

Server en god kop kaffe for dine gæster med Magda Madsen bønner, eller gi´ en pose god kaffe som værtindegave.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk