Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Gavekort - Opfyld ønsker med skønne gaver

Gavekort - Opfyld ønsker med skønne gaver

DKK 150,00

   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: Gavekort
Et gavekort er altid en glæde at modtage som gave - det kan bruges til lige det, man ønsker sig allermest i vores online shop. Gavekortet har en gyldighed på 3 år, så der er god tid til at vælge, hvad det skal bruges til.
Der er 3 muligheder, når du køber gavekort online:
1. Print selv gavekort - vi sender mail med vedhæftet gavekort, som man selv kan printe ud eller sende videre til modtager (HUSK at vælge "afhent fysisk i  Risskov", så der ikke kommer fragt på)
2. Få tilsendt fysisk gavekort i fin æske, eventuelt direkte til modtager (almindelig post takster, fri fragt over 699 kroner)
3. Bestil gavekort online og afhent hos os i Risskov

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk