Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Gavekort - Opfyld ønsker med skønne gaver

Gavekort - Opfyld ønsker med skønne gaver

DKK 150,00

   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: Gavekort
Et gavekort er altid en glæde at modtage som gave - det kan bruges til lige det, man ønsker sig allermest! Hos os, har du muligheden for at benytte gavekortet i vores fysiske butik på havnen i Ringkøbing eller i vores online shop. Gavekortet har en gyldighed på 3 år, så der er god tid til at vælge, hvad det skal bruges til.
Der er 3 muligheder, når du køber gavekort online:
1. Print selv gavekort - vi sender mail med vedhæftet gavekort, som man selv kan printe ud eller sende videre til modtager (HUSK at vælge "afhent fysisk butik Ringkøbing", så der ikke kommer fragt på)
2. Få tilsendt fysisk gavekort i fin æske, eventuelt direkte til modtager (almindelig post takster, fri fragt over 699 kroner)
3. Bestil gavekort online og afhent i vores fysiske butik på havnen i Ringkøbing

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk