Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Galleri

Galleri kategorien indeholder eksklusivt kunst, som man oftest ser på et galleri. Vores kunststykker er nøje udvalgt, og er hver især et unikt kunsthåndværk lavet af dygtige kunstnere fra hele verden. Vores unikke kunst til hjemmet indeholder både kunst i glas, kunst i keramik og kunst i metal - og skal ses som et unikt og eksklusivt håndværk som du kan pynte op med derhjemme, eller give som en gave, der betyder lidt ekstra.

Bronzefigur - Leg
Varenummer: SOA 118289
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 1.995,00
DKK 1.299,00
Spar DKK 696,00
Læs mere
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk