Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Galleri

Galleri kategorien indeholder eksklusivt kunst, som man oftest ser på et galleri. Vores kunststykker er nøje udvalgt, og er hver især et unikt kunsthåndværk lavet af dygtige kunstnere fra hele verden. Vores unikke kunst til hjemmet indeholder både kunst i glas, kunst i keramik og kunst i metal - og skal ses som et unikt og eksklusivt håndværk som du kan pynte op med derhjemme, eller give som en gave, der betyder lidt ekstra.

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk