Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Fodboldspiller - Metal figur

Fodboldspiller - Metal figur

DKK 350,00
   På lager
Antal
Varenummer: HK049
Foldboldspiller som metal figur, lavet med humor og håndelag. Figuren er formet af metal, skruer, møtrikker og bolte og fremstår som vidunderlig karikatur af samfundet.

Foldboldspilleren er en oplagt gave, til den unge såvel som gamle foldboldtalent, til reception, den runde fødselsdag, eller til den du kommer til at tænke på, første gang du ser figuren! Højde ca. 16,5 cm.
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk