Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Dug

En dug i rigtig god kvalitet, som du er sikker på at ha´ i mange år. En smuk dug er med til at fremhæve præsentationen og smagen af god mad, uanset om det er i selskab med gæster eller til hverdag. Kjellerup Væveri har vævet duge siden 1950, så kvaliteten og erfaringen er helt i top. Kjellerup Væveri har også formået at følge med tiden, så en dug i hjemmet, sommerhuset eller på havebordet, vil fremstå smart og nutidig.

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk