Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Dug

En dug i rigtig god kvalitet, som du er sikker på at ha´ i mange år. En smuk dug er med til at fremhæve præsentationen og smagen af god mad, uanset om det er i selskab med gæster eller til hverdag. Kjellerup Væveri har vævet duge siden 1950, så kvaliteten og erfaringen er helt i top. Kjellerup Væveri har også formået at følge med tiden, så en dug i hjemmet, sommerhuset eller på havebordet, vil fremstå smart og nutidig.

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk