Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Dofta

Dofta er navnet på den unikke katalytisk lampe, som kan fjerne dårlig lugt og sprede behagelig duft. Oplev med Dofta lampen, hvordan du ikke kun får renset luften for dårlig lugt som tobaksrøg, mados, husdyrslugt eller andre uønskede lugte, men i stedet får tilført dejlig duft. Dofta lampen brænder uden flamme, med en særlig katalytisk brænder og et special udviklede brændstof, som gør at lampen renser luften og neutraliserer lugtmolekylerne ved hjælp af en katalytisk forbrænding. Den specielle Dofta lampe olie fås i i mange duftvarianter, med essentielle og aromatiske olier af allerhøjeste kvalitet. Hvis du ikke ønsker duft, men kun ønsker virkningen af lampen, kan du vælge en neutral lampe olie.

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk