Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Dansk Smykkekunst - Lang halskæde, kan justeres 30-100 cm - Daisy

Dansk Smykkekunst - Lang halskæde, kan justeres 30-100 cm - Daisy

DKK 239,00
   På lager
Antal
Varenummer: 9C6328
Denne lange halskæde har rigtig mange anvendelsesmuligheder, i det den kan tilpasses i længden fra 30 cm til 100 cm. Det giver mulighed for at bruge halskæden i skjorteudskæringen eller udenpå en sweater, og både til hverdag og til finere brug. Halskæden er fra Dansk Smykkekunst og lavet i kobber med hematit farve sølvbelægning og selvfølgelig 100% fri for nikkel og bly - længde 30-100 cm.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk