Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Dansk Smykkekunst - Halskæde i smuk design - Vanity Dynamic

Dansk Smykkekunst - Halskæde i smuk design - Vanity Dynamic

DKK 299,00
   Ikke på lager
Varenummer: 9H9206
Super flot halskæde til kvinder, som kan bruges både som kort halskæde og halv lang halskæde. Denne nye model fra serien Vanity Dynamic er fremstillet i kobber med  sølvbelægning og grå sølvbelægning og er naturligvis både nikkelfri og blyfri. Halskæden fra Dansk Smykkekunst falder rigtig flot i halsen, ovenpå blusen eller striktrøjen, og kan justeres i længde, hvilket giver mange anvendelses muligheder.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk