Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Dansk Smykkekunst - Halskæde i smuk design - Vanity Dynamic

Dansk Smykkekunst - Halskæde i smuk design - Vanity Dynamic

DKK 299,00
   På lager
Antal
Varenummer: 9H9206
Super flot halskæde til kvinder, som kan bruges både som kort halskæde og halv lang halskæde. Denne nye model fra serien Vanity Dynamic er fremstillet i kobber med  sølvbelægning og grå sølvbelægning og er naturligvis både nikkelfri og blyfri. Halskæden fra Dansk Smykkekunst falder rigtig flot i halsen, ovenpå blusen eller striktrøjen, og kan justeres i længde, hvilket giver mange anvendelses muligheder.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk