Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Dansk Smykkekunst Armbånd

Smukke armbånd fra Dansk Smykkekunst er indbegrebet af mode smykker til kvinder til fornuftige priser. Her har du mulighed for at finde både sølvarmbånd, guldarmbånd og lækre læderarmbånd. Altså armbånd til enhver smag! Alle armbåndene er naturligvis altid nikkel- og blyfri, og som regel fremstillet af kobber, som er belagt med sterling sølv, 14 karat guld eller rhodium.

Dansk Smykkekunst - Læder armbånd med vedhæng - Trixie
Størrelser på lager:
19,5 cm, 18 cm
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk