Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Cozy by Julie Zangenberg

Cozy by Julie Zangenberg er indbegrebet af hverdagens tøj accessories skabt til varme og hygge. Lækker serie til kvinder, som giver lidt selv forkælelse midt i en travl hverdag. Uanset om det er huer, halstørklæder, handsker, som holder os varme, når vi er på farten, eller det er skønne uldstrømper som luner, når vi kryber sammen i sofaen - så er Julies ønske, at du må opleve en skøn hyggefølelse, eller give den videre i gave til en du holder af!

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk