Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Cozy by Julie Zangenberg - Hyggesokker med uld, blå

Cozy by Julie Zangenberg - Hyggesokker med uld, blå

DKK 149,00
   På lager
Antal
Varenummer: CJZ 0002-11 blå
Super fine uldsokker i flot blå farve med eksklusiv lys kant, som gør at sokkerne er fine at se på, når de så samtidtig føles vidunderlige at ha´på, så bliver det ikke meget bedre - 45% uld, 24% polyamid, 24% viskose, 5% kashmir og 2% elastan, onesize. Strømperne er lavet af korte unikke fibrer, for at opnå den lækre og bløde  kvalitet. Derfor kan peeling forekomme efter de er taget i brug, men aftager efter vask.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk