Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Cozy by Julie Zangenberg - Hyggesokker med uld, grå
Cozy by Julie Zangenberg - Hyggesokker med uld, grå
Cozy by Julie Zangenberg - Hyggesokker med uld, grå

Cozy by Julie Zangenberg - Hyggesokker med uld, grå

DKK 149,00
   På lager
Antal
Varenummer: CJZ 0002-02 Grå
Hyggesokker som omfavner dine fødder, så du næsten helt glemmer, du har dem på. Lun og super lækker at stikke fødderne ned i - og så er den virkelig pæn, med den lille fine kant i en anden farve, der løfter sokken og tilføjer et eksklusivt strejf - 45% uld, 24% polyamid, 24% viskose, 5% kashmir og 2% elastan, onesize.

Strømperne er lavet af unikke korte fibrer, for at opnå den bløde og lækre kvalitet. Derfor kan peeling forekomme efter ibrugtagning, men aftager efter vask.


Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk