Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Sort og Grøn kvæde

Chaplon Te - Sort og Grøn kvæde

DKK 119,00

   På lager
Antal
Denne sorte og grønne kvædete er fra forårshøsten og tilsat tørret æble og kvædeolie. Kvædete er en populær, skandinavisk klassiker, som tiltaler alle der er til den lidt parfumerede og specielle frugtsmag som kommer fra kvæden.
Kvæde er en frugt, der mest af alt minder om et æble, og kommer oprindeligt fra Persien. Den har en parfumeret æblearoma, som har været yderst populær i Skandinavien i mange år.
Teen er bæredygtig dyrket og forarbejdet med respekt for både miljø og mennesker.

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk