Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Økologisk Jasmin Perle Te

Chaplon Te - Økologisk Jasmin Perle Te

DKK 129,00
   På lager
Antal
Varenummer: Chaplon Jasmin perle
Lækker hvid te med en fortryllende smag af jasminblomster. Den økologiske te består af små håndrullede perler af te i meget høj kvalitet. Chaplon te er altid dyrket med respekt for mennesker og natur, helt uden brug af sprøjtemidler, kunstgødning og kunstige tils��tningsstoffer. Vægt 80 gram i fin te dåse - tebladene kan genanvendes 2-3 gange, andet udtræk anses for det bedste.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk