Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Mynte

Chaplon Te - Mynte

DKK 119,00

   På lager
Antal
Mynte teen fra Chaplon er en blanding af sort og grøn te, som er tilsat mynte og søde urter, for at opnå den bedste smag. Teen er en blød, frisk og delikat te, som faktisk både kan nydes varm og kold. Den kan med fordel sødes med rørsukker.
Mynte teen er en helt klassisk te i den arabiske verden, hvor den serveres som et tegn på venskab og gæstfrihed. Derudover passer teen især rigtig godt på en varm sommerdag pga. dens friskhed.
Teen er bæredygtig dyrket og forarbejdet med respekt for miljø og mennesker.

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk