Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Les Fleurs de Paris

Chaplon Te - Les Fleurs de Paris

DKK 119,00

   På lager
Antal
Denne lækre te er en blanding af Sencha og blomster. Sencha er en japansk grøn te, som er utrolig let i smagen, hvilket gør at den ikke bliver bitter lige så hurtigt som andre typer grøn te. Herudover er teen tilført, efter en gammel fransk opskrift, tørrende blomster, citrus og mango-olie.
Teen har en frisk, blød og rund smag, og så dufter den af blomster. Men dog uden at være parfumeret. Den er særdeles velegnet til iste.
Chaplon teen er bæredygtig dyrket og forarbejdet med respekt for både miljø og mennesker.

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk