Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Kvæde te, hvid og grøn te

Chaplon Te - Kvæde te, hvid og grøn te

DKK 119,00

   På lager
Antal
Kvæde te er en dejlig mild blanding af grøn og hvid te, som er tilsat tørret blomster og kvædeolie. Kvæde teen er blevet en meget populær te i Danmark, som er elsket af alle, der holder af den lidt specielle parfumereret frugtsmag. Kvæde te er en rigtig klassiker i hele Skandinavien. Chaplon bruger ikke sprøjtemidler, kunstgødning eller kunstige tilsætningsstoffer, hvilket bevirker af Chaplon teer er dyrket bæredygtigt med stor respekt for både mennesker og vores jord.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk