Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Fuldmåne te - grøn te

Chaplon Te - Fuldmåne te - grøn te

DKK 119,00

   På lager
Antal
Fuldmåne te er en blød og rund grøn te, med smag af citrongræs og et strejf af lakrids. Teen har en smuk gylden farve og smagen er frisk og let med en sød eftersmag. Grøn te er friske blade, der bliver håndplukket fra tebusken og bagefter tørret, men ikke iltet. Fuldmåne te er håndplukket, mens tebladene stadig er små og lysegrønne. Det giver en let, ren og elegant Fuldmåne te af meget høj kvalitet.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk