Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Casablanca te, grøn og hvid te

Chaplon Te - Casablanca te, grøn og hvid te

Før DKK 119,00
DKK 59,00
Spar DKK 60,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   På lager
Antal
Varenummer: Chaplon Casablanca
HOLDBARHED 1. februar 2021!!! Økologisk Casablanca te har en skøn sød og frisk smag på en gang. Te blandingen består af hvid og grøn te, citronskal og let krydrede olier. Du kan altid nyde Chaplon te med god samvittighed, da teen er dyrket med stor respekt for mennesker og natur. Casablanca teen er dyrket helt uden brug af sprøjtemidler, kunstig gødning eller kunstig tilsætningsstoffer - 160 gram i flot te dåse.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk