Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Chaplon Te - Casablanca te, grøn og hvid te

Chaplon Te - Casablanca te, grøn og hvid te

DKK 119,00
   På lager
Antal
Varenummer: Chaplon Casablanca
Økologisk Casablanca te har en skøn sød og frisk smag på en gang. Te blandingen består af hvid og grøn te, citronskal og let krydrede olier. Du kan altid nyde Chaplon te med god samvittighed, da teen er dyrket med stor respekt for mennesker og natur. Casablanca teen er dyrket helt uden brug af sprøjtemidler, kunstig gødning eller kunstig tilsætningsstoffer - 160 gram i flot te dåse.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk