Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Besøg butikken

Vi er nu 100% webshop
Gavekort

Et gavekort bringer altid glæde - vores gavekort kan benyttes  i webshoppen.Velkommen hos De 9 Muser på havnen i Ringkøbing

For os er det en hjertesag, at skabe et univers, hvor vores kunder får oplevelser og ofte vender tilbage, fordi der altid er mange spændende nyheder og arrangementer.

Vi sælger unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Her på siden kan du følge lidt med i, hvad der foregår i butikken i Ringkøbing ... Og husk, vi har et af de skønneste steder, at nyde en god kop kaffe "to go", året rundt udendørs, med udsigt over fjorden og til "Den fede Dame"!

Selvom vi i vores tanker, altid har den røde løber rullet ud for dig, er billedet dog fra Regentparret H.M. Dronningen og H.K.H. Prinsgemalens besøg i Ringkøbing.

Du kan også finde os på de sociale medier
Facebook: https://www.facebook.com/de9muser
Instagram: https://www.instagram.com/de9muser/...


Kobberbryllup

Tusind tak til alle vores kunder gennem 12½ år :-)


TUSIND TAK maj 2015

Vi vil gerne sige TUSIND TAK for en fuldstændig forrygende 10 års fødselsdags fest hos De 9 Muser på havnen i Ringkøbing. Vi vil gerne sige rigtig HJERTELIG TAK til alle vores kunder, vi er meget taknemmelige, for uden jer kunne vi ikke skabe en spændende butik. Vi glæder os hver dag over de mange kunder, som har fulgt os gennem alle 10 år, såvel som alle der er kommet til gennem årenes løb ... Og som stadig kommer til hver dag!

En KÆMPE TAK til mit personale, både mit nuværende og alle som i løbet af de sidste 10 år, har været med til at udvikle butikken og betjene vores kunder på allerbedste vis. TUSIND TAK for jeres kæmpe indsats og passion, KUN med jeres hjælp, har vi skabt et BRAG af en fest i 10 år!

Der skal også lyde en STOR TAK til alle vores kunstnere og leverandører både i indland og udland, for et fantastisk samarbejde, som er med til at skabe rammerne for et spændende udvalg i butikken!

Fantastisk vin og portvinsaften

Vi startede vores 10 års fødselsdags fest med en vin og portvinsaften ... Og sikke da en fantastisk aften! Esben fra import firmaet Egoista delte rundhåndet ud af rigtig gode vine og super portvine, som var akkompagneret af lækker tapas. Stemningen var høj og vi tror alle gik hjem med en større viden om portugisiske vine og portvine!

10 år på havnen i Ringkøbing

Efter 10 skønne år med butikken, trængte den til en kærlig hånd. Vi har haft hele butikken tømt, fået malet, renset gulv og lidt nyt inventar er der også kommet ind.

Det er blevet rigtig dejligt, vi har fået indrettet butikken, specielt omkring disken, langt bedre, hvilket er til stor glæde for os. Vores kunder udbryder spontant, at de syntes butikken er blevet meget lysere og der er blevet mere "luft" ... Det har helt sikkert været arbejdet værd!
Besøg os i butikken

Fra 3. december til og med 23. december har vi åben hver dag på havnen i Ringkøbing - butikken oser af julestemning og hygge og vi vil gøre alt hvad vi kan. for at hjælpe med at finde de helt rigtige julegaver til dine kære. Vi har selvfølgelig julekaffe og julete på kanden med lidt lækre julegodter til - vi glæder os til at se dig ...

Julegaver online

Altid åben online i webshoppen! Vi sender pakker frem til 20. december kl. 12, så vil Post Danmark gøre alt for, at de skal nå frem til juleaften. Det er altid en god ide, at bestille til pakkeshop eller pakkeboks, så behøver du ikke være hjemme, når pakken kommer, og kan hente den, lige når det passer dig. Alle ordre afgivet inden kl. 12 på hverdage sender vi samme dag, ellers vil du modtage en SMS med forventet leveringstid. Vi bytter gerne julegaver frem til 15. januar 2020!

HUSK - vi er nu 100% WEBSHOP


Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk