Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
AnySharp Knivsliber - Verdens bedste og nemmeste - Skarp kniv hver gang

AnySharp Knivsliber - Verdens bedste og nemmeste - Skarp kniv hver gang

DKK 299,00

   På lager
Antal
Genial knivsliber fra AnySharp, som du nemt og sikkert kan slibe alle dine køkkenknive skarpe med. Glem alt om besværlige slibesten, dyre slibemaskiner eller strygestål, hvor du kan være i tvivl, om du nu gør det rigtigt. Anysharp er en lille smart knivsliber, som låser sig fast på køkkenbordet ved hjælp af sugekop, og det eneste du skal gøre er med lette strøg at trække kniven nogle få gange i pilens retning, tørre kniven af, og du er nu klar til at mestre køkkenet, udstyret med en meget skarp kniv! AnySharp knivsliberen i PRO udgave er snild, sikker og meget nem at bruge - og så sliber den også din brødkniv.

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk