Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Dcuk - Træ and med cykelhjelm og bjergtrøje
Dcuk - Træ and med cykelhjelm og bjergtrøje
Dcuk - Træ and med cykelhjelm og bjergtrøje

Dcuk - Træ and med cykelhjelm og bjergtrøje

DKK 299,00
   På lager
Antal
Varenummer: Dcuk 610
And i bambus med cykelhjelm og hvid med røde prikker trøje. Alletiders gave ide til alle, som elsker Tour de France, drømmer om at få lov at bære trøjen under bjergetaper i Tour de France, eller blot har interesse for cykelsporten. Træ anden er nu også rigtig fin til pynt, selvom man måske  ikke er cykelrytter eller kæmpe cykel entusiast! Håndskåret og håndmalet fra Dcuk - højde ca. 22 cm.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk