Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel
XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel
XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel
XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel
XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel
XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel
XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel

XD Design - Sort rygsæk Bobby duffel

DKK 1.299,00
   På lager
Antal
Varenummer: P705.271 Duffle
Rygsækken Bobby Duffle er alletiders til korte rejser eller weekendture, da den også fungerer perfekt både som cross-over taske eller som skuldertaske, hvilket giver tasken mange anvendelsesmuligheder. Ligesom resten af Bobby-familien er Bobby Duffle yderst tyverisikret med gemte lommer, ingen adgang til indholdet fra taskens front og snittefast membran der styrker rygsækken  -og så er Bobby Duffle produceret af genanvendte plastflasker!

Duffle Rygsækken fra XD Design er udstyret med smarte rum, så man nemt kan gemme en tablet, et pas eller andet, men samtidigt have tingene lige ved hånden, uden at skulle åbne tasken. Et rum på ryggen er RFID sikker, så det er muligt at opbevare trådløse kreditkort og andet, uden at skulle være nervøs for tyveri. Tasken er også udstyret med smart organisering i tasken, så der er plads til endnu mere til rejsen.
Organiseringspanelet har polstrede rum med plads til
- Laptop op til 17"
- Tablet op til 12,9"
- og meget mere..!

Bobby Duffle er vandafvisende, så dine ejendele ikke bliver våde og samtidigt gør det Bobby Duffle meget nem at rengøre. En lomme øverst på tasken er vandtæt og er oplagt at bruge til opbevaring af en våd paraply eller en våd hue og vanter. I bunden af Bobby Duffle er en smart indsats, så du kan have dine sko med, uden at skulle være nervøs for at tøjet i tasken bliver beskidt. Tasken er også udstyret med en skjult lomme til buskort eller andet, samt en smart strop til solbriller eller høretelefoner.

Tasken er godkendt som håndbagage hos de fleste internationale flyselskaber, som gør den perfekt til en forlænget weekend. Som en ekstra sikkerhed er lynlåsen designet til at du kan låse tasken med en hængelås.
Som lidt ekstra lækre features, kan der blandt andet nævnes, at rygsækken har holder til solbriller/øretelefoner(EarPods) på skulderstroppen og indvendig opdeling som også kan tages af.
-

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk