Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
XD Design - Business taske og rygsæk, Bobby Bizz sort
XD Design - Business taske og rygsæk, Bobby Bizz sort
XD Design - Business taske og rygsæk, Bobby Bizz sort
XD Design - Business taske og rygsæk, Bobby Bizz sort

XD Design - Business taske og rygsæk, Bobby Bizz sort

DKK 899,00
   På lager
Antal
Varenummer: P705.571
Bobby Bizz er den ideelle multifunktionelle business taske til dig, som tit er på farten. Businesstasken, som også kan bruges som rygsæk, er kendetegnet ved at være sikret imod tyveri, da alle lynlåse er skjult og tasken er lavet af en snittefast membran. Uanset om du går, cykler eller skal med offentlig transport, er den sorte Bobby Bizz perfekt på ryggen, skulderen eller i hånden.

Tasken kan indeholde op til 10 L, men der kan være mere i tasken end man skulle tro. Praktisk indrettet med blandt andet lommer designet specielt til din laptop (maks 15,6¨) og tablet (maks 9,7¨), Nøgleholder, kuglepensholder, rum til dokumenter og andre små rum med og uden lynlås. Inde i tasken findes også en integreret USB-port, så du nemt kan oplade din smartphone mens du er på farten (powerbank er ikke inkluderet) Bobby Bizz indeholder også lommer, som er nemme at komme til uden du skal til at åbne tasken, når du rejser. Lommerne kan bruges til eksempelvis mobiltelefon eller rejsekort.

Af andre smarte features kan også nævnes:
- Indbygget sikkerhedslås, så du kan låse tasken fast
- Letvægts metalramme, som beskytter dit indhold og holder taskens form
- Justerbare åbningsvinkler (30, 90 eller 180 grader), alt efter situationen
- Smarte reflekser, så du også kan ses i mørke
- Stødabsorberende beskyttelse
- Bagagestrop, så tasken kan sættes på en rejsekuffert
- Vandafvisende materialer

Bobby Bizz kan nemt og hurtigt laves om til en rygsæk med de indbyggede stropper. Som en ekstra smart feature er Bobby Bizz også bygget således, at vægten reduceres med 20-25 %, når den bruges som rygsæk. Tasken er testet op til 20 Kg og du kan derfor sagtens fylde tasken, når du skal afsted.
Taskens stående mål: L31 x B10 x H44,5 cm -vægt 1400 gram.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk