Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
XD Design - Lille Bobby Elle rygsæk til kvinder, jeans
XD Design - Lille Bobby Elle rygsæk til kvinder, jeans
XD Design - Lille Bobby Elle rygsæk til kvinder, jeans
XD Design - Lille Bobby Elle rygsæk til kvinder, jeans

XD Design - Lille Bobby Elle rygsæk til kvinder, jeans

DKK 699,00
   På lager
Antal
Varenummer: P705.229 Jeans
Bobby Elle er den lille rygsæk som er tilpasset, så alle kvinder har mulighed for at passe på sine ejendele og samtidig være trendy og moderigtig. Rygsækken har skjulte lynlåse, så uvedkommende kan ikke komme ind i rygsækken, mens du bærer den. På bagsiden findes lommer, som giver dig nem adgang til mindre genstande, når det er nødvendigt. Bagsiden af rygsækken er lavet med en snittefri membran, så dine ejendele er ekstra godt beskyttede imod tyve. Reflekterende striber på fronten sikrer at du også kan ses om natten.


Udover disse fede features kan der også nævnes:
- Skjulte lynlåse og lommer
- Snittefri membran
- Letvægts materiale
- Vandafvisende stof
- Reflekterende sikkerhedsstriber
- Stødsikre rum
- Polstret tabletrum op til 9,7"
- Flaskeholder

Vedligeholdelsesanvisninger
1. Brug tasken korrekt: Overfyld ikke tasken. Sådan undgår du at ændrer sin form og du undgår skader.
2. Pleje og vedligeholdelse: Efter brug, rengør overfladen med en svamp eller et blødt håndklæde, på sømme eller kantområder, fjern eventuelt snavs ved brug af en vatpind. Tør helt før opbevaring.
3. Behandling af pletter: Vask tasken af med en fugtet svamp og et mildt rengøringsmiddel og lad det lufttørre. Olie fjernes med en tør klud, inden du rengør med vand og sæbe.
4. OBS: Tåler IKKE maskinvask! Bobby Elle tåler ikke maskinvask. Undgå kemiske opløsningsmidler, der kan forårsage falme eller pletter.

Dimensioner:
Bredde: 23 cm
Højde: 30.5 cm
Dybde: 11 cm

Indeholder op til 6,5 liter.
Plads til tablets op til 9,7”
Vægt: 650 gram
Materiale: Polyester
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk