Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Kundeklub og Nyhedsbrev

Hos De 9 Muser vil vi gerne forkæle vores kunder, nye såvel som eksisterende. Som medlem af vores kundeklub, får du muligheden for en lang række fordele og gode oplevelser! Der vil være fordele, både for vores kunder i butikken i Ringkøbing, og for vores online kunder ... Som medlem af vores kundeklub, vil du naturligvis være FØRST med spændende arrangementer, nyheder og specialtilbud. Hver måned trækker vi lod om et GAVEKORT på 500,- kroner blandt vores medlemmer af kundeklubben. Hvis du besøger butikken på havnen i Ringkøbing, kan du blot nævne, du er medlem af vores kundeklub og der vil altid være en GRATIS kop Magda Madsen kaffe eller te til dig. Handler du som medlem af kundeklubben på nettet, vil du af og til finde en lille GRATIS smagsprøve på kaffe, te, lækkerier eller en anden lille overraskelse med forsendelsen. Velkommen i kundeklubben!

Navn:
Email:
 

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk